A Hoistech Kft székhelye Mosonmagyaróváron található, de tevékenysége egész Európára kiterjed. Fő tevékenységi köre a piacon elérhető legjobb minőségű emelő- és anyagmozgató berendezések, terhelés mérő és szabályzó berendezések valamint leesés elleni védőeszközök forgalmazása, üzembe helyezése és szervízelése. Küldetésünk, hogy segítséget nyújtsunk a szakemberek biztonságának megteremtésében a telekommunikációs oszlopok, szélerőművek felállítása és építése során.

A Hositech Kft leesés elleni védőeszközök értékesítésére és beüzemelésére specializálódott; úgymint testhevederek, zuhanásgátlók és megelőzést biztosító eszközök, biztosítókötelek, emelő és anyagmozgató berendezések, függesztett munkaállások és terhelésmérő, vezérlő berendezések.

A Hoistech Kft látja el a világ vezető biztonságtechnikai és emelőberendezéseket gyártó cégeinek a képviseletét, beleértve a Tractel-t, valamint a FABA, Pal-Turn, Basemate és Elebia márkákat is.

 
Tehermérés- és felügyelet Létrák Leesésgátló heveder Zuhanásgátló Biztosító kötelek
http://www.hoistech.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/257744elebia_dynafor.jpglink
http://www.hoistech.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/360439ladders.jpglink
http://www.hoistech.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/729902men_in_harnesses2.jpglink
http://www.hoistech.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/745056fall_arrester.jpglink
http://www.hoistech.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/950045lifelines.jpglink
                   Magyar  English flag


Minifor - a hordozható emelő
számos alkalmazásban.Capital Safety termékkatalógus PDF-ben

Capital Safety on-line katalógushoz kattintson ide

 


A BASE MATE könnyen csatlakoztatható kiegészítő a legtöbb alumínium és fa létrához szélességtől függetlenül, mely kiválóan alkalmas lépcsőházakban vagy kültérben egyenetlen, köves  talajon a stabil pozíció biztosítására.

Basemate